Dialect liedjes
Reserveringen tot:13-01-2024 20:00
zaterdag 13 januari
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Het is een tijdje stil geweest rond Arno Adams. Na zijn laatste album ‘Vogel’ eind 2017 heeft hij nog maar weinig op het podium gestaan. Wel ontving hij in 2020 de Veldeke Oeuvre Priés. Ook draaide Felix Meurders in 2021 een tijd lang wekelijks z’n lied ‘Kus Mich Dan’ op NPO Radio 5. Dat leverde hem zelfs een notering op in de Evergreen Top 1000 van 2021.

Maar vanaf 2022 heeft hij de draad weer helemaal opgepakt en dat jaar twee albums uitgebracht. Allereerst ‘De Léon’s Farm Sessies’, een album dat al grotendeels in 2006 is opgenomen maar door omstandigheden op de plank is blijven liggen. En met Record Store Day verscheen de verzamel dubbel LP ‘Ut Is Wie Ut Is’ met daarop een selectie van Arno’s mooiste liedjes.

Ook live is Arno gelukkig weer terug. Vanavond wordt hij begeleid door Mike Roelofs op piano en Jo Didderen op contrabas. Dit trio voelt elkaar feilloos aan en weten samen een ultieme, warme sfeer te creëren.  En daarop gedijen de prachtige dialect liedjes van Arno het beste.

Komende voorstellingen

Alles geit plat

Collectief Limburgse muzikanten

zaterdag 14 september

>>

Paul van Loo/Ivo Rosbeek

Franse chansons

zaterdag 21 september

>>

Lotte Walda en band

Singer-songwriter

vrijdag 27 september

>>

Fire In Her Eyes (VK)

psychfolk, rock, pop, jazz, wereldmuziek

vrijdag 4 oktober

>>

Back to Dylan

A tribute to Bob Dylan’s best years

zondag 6 oktober

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.