Limburgs dialectmuziek
Reserveringen tot:23-09-2022 20:00
vrijdag 23 september
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Jack Vinders zingt al twintig jaar in het Limburgs dialect. Zijn eerste CD stamt uit 2000 en bevat juweeltjes als ‘Ummer zal iech van diech haode’ en ‘d’r Kloon’. Sinds die tijd heeft hij veel opgetreden door de provincie en het land. Maar speelde hij ook in België en Duitsland en werkte hij samen met het Metropool Orkest, de Marinierskapel en het LSO.
Jack werd vijf keer verkozen tot beste Limburgse zanger en zijn lied ‘D’r Kloon’ stond drie keer op nummer 1 in de Limburgse Top 100 aller tijden. In 2015 ontving hij de Veldeke Oeuvreprijs.
Zijn CD ‘Kristal’ met liedjes van Aznavour, Knef, Jürgens, maar ook eigen werk, is een nieuw hoogtepunt in zijn carrière.
Jack zingt vanuit het hart en weet mensen te raken met teksten en zijn interpretatie van chanson en lied. Laat deze bijzondere avond niet aan u voorbijgaan. Jack laat ons niet alleen genieten van zijn zang, maar we zien hem ook als cabaretier. 

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.