Sunday afternoon
Reserveringen tot:24-10-2021 15:00
zondag 24 oktober
Aanvang:
15:00
Entree:
€ 7.50

ChocoLata, het lijkt op chocolade en zo klinkt het ook een beetje. Lekker romig, zoet, maar soms ook pittig met een stevig nootje. Luister je naar ChocoLata, dan krijgt je in ieder geval altijd goede zin. En stil blijven zitten is geen optie.

De band maakt covers met een lekker jazzy tintje. Nummers uit begin jaren 20 zoals Night and Day (Cole Porter) en Misty (Eroll Garner), maar ook de wat bekendere popsongs. Van Joe Sample, Hall and Oats tot Bette Midler en Sting. Lekkere uptempo-nummers afgewisseld met een zwoele chachacha of gevoelige ballad. Met één gemene deler: ze zijn allemaal in een ‘ChocoLata-jasje’ gestoken.
Bezetting: drums (Luc Willems), bas (Hans Jonker), piano (Ben Kragting), gitaar (Leo Kruijt), sax en zang (Peter Schols) en zang Alice Poussart).

Aantal

Komende voorstellingen

ChocoLata

Sunday afternoon

zondag 24 oktober

>>

Feurthstreet Lumber Factory Jazzband

Avondje oude stijl jazz

zaterdag 6 november

>>

Paul van Loo

Girls, girls, girls

zondag 7 november

>>

Peter Moulen

Lezing en discussie

zondag 21 november

>>

Masterplan

Jazzconcert

zaterdag 11 december

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.