De geheime liedjes
Reserveringen tot:27-01-2024 20:00
zaterdag 27 januari
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Secret Songs verwijst naar de prachtige ‘geheime’ liedjes waarmee de band haar publiek graag kennis wil laten maken. Optredens worden gelardeerd met weetjes en anekdotes over de liedjes en de oorspronkelijke vertolkers. Grootste gemene deler van de songs is de meerstemmige samenzang. Mieke, Judith, Eric en Henk koesteren de close-harmony zang die zo kenmerkend is in de Amerikaanse muziektraditie. Een solide basfundament van Frank vormt een fijne basis voor het steady gitaarspel van Eric. En met de gitaren van Judith en Henk, ukelele, cajon, accordeon, percussie, melodica en mondharmonica gieten de vijf muzikanten een ‘Secret Songs’-sausje over de nummers. Verwacht bij ‘Secret Songs’ geen afgekloven en stuk gecoverde greatest hits-sessie. Maar laat u verrassen door dat andere repertoire vol luisterliedjes waarvan er nog zoveel te ontdekken zijn aan de andere kant van de grote plas.

‘Secret Songs’ bestaat uit: Mieke Bastiaens-Berghs (zang), Judith Hover ( zang, gitaar, accordeonen melodica), Frank van Kempen (Bas), Eric Bastiaens (gitaar en zang), Henk Hover (percussie, mondharmonica, gitaar, ukelele en zang)

Hoe het begon
Het was begin januari 2020, corona was nog nergens te bekennen, toen een gezamenlijke vriendin voorstelde om eens samen te gaan musiceren. Achteraf gezien werd toen het zaadje geplant voor ‘Secret Songs’. Twee stellen, Mieke en Eric uit Susteren spelen in bands als Yasgur’s Farm en White Noise. Judith en Henk uit Echt zijn bekend van diverse koorprojecten en Averegs. Al snel sluit bassist Frank van Kempen aan om een gedegen basis onder het kwartet te leggen. Ze vinden een gezamenlijke muzikale passie in de hedendaagse Amerikaanse americana-en countrymuziek. Niet de bekende countrygiganten als Hank Williams en Dolly Parton, maar de huidige singer-songwriters in het genre als Lori McKenna, Natalie Merchant én Brandi Carlile. Stuk voor stuk grote namen in Amerika, maar bij het grote publiek onbekend in ons land. Inmiddels heeft de band ook een aantal bluesnummers aan hun repertoire toegevoegd.

Meer info via:www.facebook.com/secretsongsacoustic2-10-2023

Deze voorstelling is in onze theaterzaal (zitplaatsen)

Komende voorstellingen

Meindert Muller, Wiebe de Vries en Ton Laarhoven

Wie is bang voor poëzie

donderdag 25 april

>>

Popsport

showcase

vrijdag 10 MEI

>>

Masterplan

Jazz

vrijdag 17 MEI

>>

Marc & Rutten

Tweevoud

zaterdag 18 MEI

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.