Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen.

De Stichting Theater Karroessel is op zoek naar een

 

inspirerende, moderne voorzitter

die met plezier en passie het theater wil leiden. Iemand die zicht heeft op het inrichten van besluitvormingsprocessen in een vrijwilligersorganisatie.

De nieuwe voorzitter …

  • is een leider en teamplayer;
  • kan processen aansturen en
  • heeft affiniteit met wat in een amateurtheater (en haar omgeving) gebeurt

Het is een pré als de nieuwe voorzitter:

  • ook beschikt over leidinggevende en bestuurlijke ervaring in de culturele wereld;
  • de wereld kent van de theatercultuur, van artiesten en de verwachtingen van het hedendaagse publiek;
  • een relevant netwerk heeft , liefst in de culturele wereld ;
  • mensen en organisaties creatief in beweging kan brengen om innovaties te realiseren;
  • de verschillende rijks-, provinciale en gemeentelijke subsidiemogelijkheden kent

Wil je graag op onze uitnodiging reageren, doe dit dan voor 21 augustus Of wil je eerst nog meer informatie? Mail dan in beide gevallen naar Jos Roes, secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Hans Jehae ,penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Kijk ook eens op onze website (www.karroessel.nl)

Overigens, wil je niet als voorzitter maar wel als bestuurslid een bijdrage leveren? Reageer dan ook vóór 21augustus naar een van de genoemde e-mailadressen. Er is in ons theater veel werk te verrichten!

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.