Maurice Wiche
Reserveringen tot:30-11-2018 23:00
vrijdag 30 november
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 10.00

Zelden heeft een opera een happy end. Daar komen we ook niet voor. Als aan het einde, na een verzengende slotscène, de hoofdpersoon zijn laatste adem uitblaast – niet voordat hij zijn geliefde heeft omarmd, heeft gezegd hoeveel hij van haar houdt, dat hij haar nooit vergeet, dat hij te jong is om te sterven, dat dit ellendige complot hem ook maar is overkomen, dat hij niet heeft kunnen winnen van die afschuwelijke ziekte – blijven wij snotterend achter, pakken een zakdoek, fluisteren ‘mooi hè’ tegen onze buurman en gaan voldaan naar huis. Wat zou u ervan denken als we op één avond de meeste pakkende scènes uit de operaliteratuur op een rijtje zetten? In geluid én beeld natuurlijk. Huiveren is genieten!

Aantal

Komende voorstellingen

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

An evening with...

Baltus en Co

zaterdag 27 oktober

>>

Alle voorstellingen van Kraonkel zijn uitverkocht!

Toneelgroep Kraonkel

vrijdag 16 november

>>

Luisterlezing: de kunst van het sterven

Maurice Wiche

vrijdag 30 november

>>

Wereldmuziek

Matiz

zaterdag 1 december

>>

Twee eenakters

A-zuur en Stella Duce

vrijdag 7 december

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.