PYURE
Reserveringen tot:20-10-2018 23:00
zaterdag 20 oktober
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

De passievolle Noord Brabantse zangeres Wietske Boesveld en de Limburgse zanger/gitarist Jos van Rens vormen samen het muzikale duo PYURE. Ze verrassen hun publiek graag met sfeervolle ballades en inspirerende songs. 

De mooie reacties van het publiek hebben PYURE doen besluiten de ‘Cohen & Cassidy’ tournee met minstens één seizoen te verlengen. Ook omdat de muziek perfect aansluit bij hun manier van musiceren. Tweestemmige zang, gitaar en mondharmonica maken dat ‘het werkt’. 

Na de eerste, onder eigen beheer uitgebrachte EP ‘Water’ kreeg PYURE Jos eind 2016 een platencontract aangeboden door Universal Productions. Het album HAALLEELLOEYAAH, met daarop 14 songs van Leonard Cohen vertaald in het Limburgs, Nederlands en Zeeuws, kwam in oktober 2017 op de markt. 

Begin mei was Jos ambassadeur voor het Limburgs dialect tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad Europa 2018’.
PYURE’s tweede album ‘PYURE EVA’ wordt voorjaar 2019 verwacht.

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.