PYURE
Reserveringen tot:20-10-2018 23:00
zaterdag 20 oktober
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

De passievolle, Zeelandse zangeres/pianiste Marieke van der Leijé en de Limburgse zanger/gitarist Jos van Rens vormen samen het muzikale duo PYURE. Ze verrassen hun publiek graag met sfeervolle ballades en inspirerende songs. Met herkenbare melodieën, gevoelig gezongen en gespeeld, raken ze graag het hart van de luisteraar. De mooie reacties van het publiek hebben PYURE doen besluiten de ‘Cohen & Cassidy’ tournee met minstens één seizoen te verlengen. Ook omdat de muziek perfect aansluit bij hun manier van musiceren. Tweestemmige zang, gitaar, piano en mondharmonica maken dat ‘het werkt’. 

 

Na de eerste, onder eigen beheer uitgebrachte EP ‘Water’ kreeg PYURE eind 2016 een platencontract aangeboden door Universal Productions. Het album HAALLEELLOEYAAH, met daarop 14 songs van Leonard Cohen vertaald in het Limburgs, Nederlands en Zeeuws, kwam in oktober 2017 op de markt. 
Begin mei waren Marieke en Jos ambassadeurs voor het Limburgs dialect tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad Europa 2018’.
PYURE’s tweede album ‘PYURE EVA’ wordt 28 oktober gepresenteerd in ECI Cultuurfabriek Roermond.

Aantal

Komende voorstellingen

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

An evening with...

Baltus en Co

zaterdag 27 oktober

>>

Alle voorstellingen van Kraonkel zijn uitverkocht!

Toneelgroep Kraonkel

vrijdag 16 november

>>

Luisterlezing: de kunst van het sterven

Maurice Wiche

vrijdag 30 november

>>

Wereldmuziek

Matiz

zaterdag 1 december

>>

Twee eenakters

A-zuur en Stella Duce

vrijdag 7 december

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.