Skibbereen
Reserveringen tot:29-09-2018 23:00
zaterdag 29 september
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 10.00

Het begon met af en toe een ‘jamsessie’, maar kreeg steeds vastere vorm. Steeds weer bleek dat de liefde voor Keltische en Ierse folkmuziek de overhand had: Skibbereen was geboren. Muziek is een sociale gebeurtenis en hoort bij mensen en hun cultuur. Spontaniteit en plezier zijn naast muzikale kwaliteiten belangrijke factoren in de band. Het enthousiasme om goede muziek te maken gaat hand in hand met hunvriendschap voor elkaar. Where friends meet, fine music will sound! Vanavond neemt Skibbereen u mee naar de Ierse pub en laat u genieten van een breed repertoire aan Ierse en Keltische folk.

Aantal

Komende voorstellingen

Skibbereen

Skibbereen

zaterdag 29 september

>>

Broebels

Mevrouw Nillson

zaterdag 6 oktober

>>

Wie inne voëgel

Paul van Loo / Ivo Rosbeek

zondag 7 oktober

>>

Wie is hier nu eigenlijk gek?

Habbekrats

zaterdag 13 oktober

>>

Cohen & Cassidy

PYURE

zaterdag 20 oktober

>>

An evening with...

Baltus en Co

zaterdag 27 oktober

>>

17 juni 2018

Voorzitter gezocht!

Theater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het theater biedt een breed cultureel programma van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen. Theater Karroessel is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van podiumkunsten maar ook voor de beoefenaars ervan. Het biedt onderdak aan drie huisverenigingen. De Stichting…

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.