’t Vriej Volk duit neet aan de Elfde van de Elfde
Reserveringen tot:13-11-2022 15:00
zondag 13 november
Aanvang:
15:00
Entree:
€ 13.00

Als er één ding is waar Linda Koolen, Thimo Gijezen, Harold K en Erwin Gielen de rambam van krijgen, dan is het ‘hokjesgeest’. Vandaar dat ze nu al een tijdje de Limburgse supergroep vormen, genaamd ’t Vriej Volk. En dat ze de Elfde van de Elfde op een zondagnamiddag in Geleen vieren met hun heerlijke muziek. Niet alleen mooie gevoelige liedjes als Heppeneert en Gender. Maar ook funky stuff, nieuw werk en verrassende hertalingen van de classics. Als speciale gast nemen ze Mella mee. En Mella oet Naer is een eigentijdse troubadour met een kraakheldere prachtige stem. Uit haar pen vloeien spitsvondige en ontroerende liedjes en onlangs bracht ze bij Marlstone haar debuut-cd uit: Plat.      

Aantal

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.