Reserveringen tot:15-10-2022 20:00
zaterdag 15 oktober
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Singer songwriter Iain Matthews en gitarist/singer songwriter/ producer BJ Baartmans leerden elkaar kennen in 2003. Ze hadden direct grote belangstelling in elkaars werk en dat leidde al snel tot verschillende studio- en podiumprojecten. Tijdens de noodgedwongen speelpauze door de corona-pandemie werkten ze aan een serie nieuwe nummers. Daarin lieten ze hun bespiegelingen op de coronacrisis de vrije loop. Dat leverde uiteindelijk zeventien zorgvuldig uitgewerkte nummers op waarvan Matthews vooral tekende voor de tekst en Baartmans voor de muziek. Je kunt de verzameling liedjes het best omschrijven als ‘americana met een avontuurlijk, kleurrijk en soms prettig gruizig randje’. Opvallende melodische wendingen, scherpe koortjes en zich speels in het oor wurmende gitaarlijntjes.
The Matthews Baartmans Conspiracy is nu op pad met het nieuwe repertoire en een uitgelezen selectie van z’n rijke muziekverleden.

Aantal

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.