Rootsmuziek
Reserveringen tot:09-10-2022 15:00
zondag 9 oktober
Aanvang:
15:00
Entree:
€ 12.00

Het is alweer vijf jaar geleden dat Pieter Vermeulens Cooder Connection optrad in ons theater. Maar we herinneren ons het concert nog als de dag van gisteren. In een magische sfeer speelde de band dat bijzondere Ry Cooderrepertoire. Het publiek was laaiend enthousiast en aangenaam verrast over hoeveel nummers ze kende. En werd dan ook uit volle borst meegezongen. De band speelt de muziek van Ry Cooder met passie, diepgang en meeslependheid. Dat kan ook niet anders want de bandleden zijn allemaal doorgewinterde muzikanten die gespeeld hebben in Rowwen Heze, Coronas, Night of the Proms, Barbra Dex en de Rick Nolov Band.

Reserveer snel uw ticket!   

Aantal

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.