Schotse en Ierse liederen
Reserveringen tot:24-09-2022 20:00
zaterdag 24 september
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 12.50

Helen en Philip maken al 27 jaar samen muziek en hun prachtige meerstemmige zang klinkt als vocale poëzie. Puttend uit het hart van hun gecombineerd repertoire staan deze twee ervaren topmuzikanten garant voor een schitterend concert!

De sympathieke en goedlachse Schotse Helen Flaherty kennen we als het vocale en stralende middelpunt van de internationaal bekende Iers/Schotse band Shantalla.

Philip Masure was gitarist bij groepen zoals Comas, Urban Trad en Lais. Hij is een van de meest gevraagde folk-gitaristen en gaf zowat over heel de wereld gitaar-workshops. Hij speelt mee op honderden cd’s.

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.