Voorronde
Reserveringen tot:30-10-2022 20:00
zondag 30 oktober
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 10.00

In ons theater vandaag een van de voorrondes van het Comedyfestival Zuid Limburg. Stand up comedians en cabaretiers laten zien wat ze in hun mars hebben. Ze worden beoordeeld door een vakjury. Ook het publiek kan een stem uitbrengen. De grand finale is op 8 december in Cultuurhuis Heerlen. Daar wordt bekendgemaakt wie de publieksprijs heeft gewonnen en wie de juryprijs. Laat dit festival niet aan u voorbijgaan want misschien ziet u hier wel een nieuwe Hans Teeuwen of Claudia de Breij.   

Het comedyfestival Zuid-Limburg is tot stand gekomen in samenwerking met Cultuurhuis Heerlen, Pitboel theater Sittard, theater Landgraaf en Theater Karroessel. 

De voorrondes vinden plaats in de maanden oktober en november verdeeld over de vier theaters.
Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de bovengenoemde theaters, Hub Stassen en Humor in Heerlen/ Sittard.

Aantal

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.