In full swing
Reserveringen tot:10-09-2022 20:00
zaterdag 10 september
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 7.50

In Full Swing is het eerste dance-evenement van Theater Karroessel. Op deze avond staan disco en house centraal en één ding is zeker: de voetjes gaan van de vloer! De dj's van deze nieuwe club-avonden hebben een diepgewortelde liefde voor muziek en in het bijzonder voor draaien met vinyl. We trappen de avond af met Guillaume Colson, een echte crate-digger! Hij is bekend van Broeibak Records en 120 bpm, en weet de mensen écht aan het dansen te krijgen met zijn soulvolle platen! Daarna staat Flatspot het menu, geen onbekende in de scene. Met zijn kenmerkende stijl van mixen en passie voor propere house, heeft hij zijn sporen inmiddels verdiend.

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.