Terminale
Reserveringen tot:16-09-2022 19:45
vrijdag 16 september
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

De Sanseveria's staan garant voor een avondje ouderwets amusement met een lach en een traan. Op humoristische wijze brengen ze een uniek liedjesprogramma met Nederlandstalige liedjes uit de 50-er en 60-er jaren. Maar hun repertoire kent ook zelfgeschreven liedjes en teksten.

In ‘Terminale’ maken de Sanseveria’s een keuze uit de beste liedjes en acts uit hun ruim 30-jarig bestaan. Anders dan de titel suggereert zijn de dames springlevend en volledig gevaccineerd. Natuurlijk zijn er inmiddels nóg meer rimpels, putjes en losse vellen bijgekomen. Maar ook meer muzikaliteit en gekte. Vier het verval samen met Sandra, Vera en Ria!

Voor meer informatie: www.sanseverias.nl

Komende voorstellingen

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 1 oktober

>>

Hot-House and the Horns

Popmuziek

zondag 2 oktober

>>

Blik

Welkom in het bos

zaterdag 8 oktober

>>

Cooder Connection

Rootsmuziek

zondag 9 oktober

>>

Moonshine Whiskey

Roots muziek

vrijdag 21 oktober

>>

06 september 2022

Nieuw in Theater Karroessel!

Woensdag 5 oktober 13.30 uur open les (gratis): Kinderworkshops ‘muziek, zang, dans, musical’ Hoe leuk is het om samen te zingen, dansen en muziek te maken? En dat geldt zeker voor jonge kinderen. Dat is dan ook precies de bedoeling van de creatieve kinderworkshops van Kwiek. Op woensdag 5 oktober om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen aan een… Lees verder

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.