Avondje oude stijl jazz
Reserveringen tot:06-11-2021 20:00
zaterdag 6 november
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 10.00

Wat dacht u van een avondje oude stijl jazz? Lekker zitten in ons intieme theater en je laten meevoeren met de muziek van de Feurthstreet Lumber Factory Jazzband uit Susteren.
De band laat zich niet helemaal in één stijl vangen. De bezetting is weliswaar volgens een traditionele jazzband, maar de speelstijlen zijn divers: van New Orleans Jazz en Dixieland tot Swing, Blues, Standards en Mainstream Jazz. De muzikanten hebben in de loop der jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Middelpunt van de band is zangeres Linda Koolen die met haar warme stem, timbre, timing en uitstraling perfect in deze band past.  
Verdere bezetting: Wim Slot (cornet / zang), Marcel Dewaide (klarinet), Jan Bongers (trombone), Piet van den Bos (sousafoon), Jos van Meer (banjo), Henk Borrenbergs (slagwerk) en Thijs Raeven (slagwerk)

Aantal

Komende voorstellingen

ChocoLata

Sunday afternoon

zondag 24 oktober

>>

Feurthstreet Lumber Factory Jazzband

Avondje oude stijl jazz

zaterdag 6 november

>>

Paul van Loo

Girls, girls, girls

zondag 7 november

>>

Peter Moulen

Lezing en discussie

zondag 21 november

>>

Masterplan

Jazzconcert

zaterdag 11 december

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.