Popmuziek
Reserveringen tot:02-10-2022 14:00
zondag 2 oktober
Aanvang:
14:30
Entree:
€ 3.00

Hot-House and the Horns is, met enkele tussenpozen, al vanaf 1967 actief. Want als muziek eenmaal in je systeem zit, raak je dat niet zomaar kwijt.

Toen één van de bandleden tijdens de eerste Coronagolf kwam te overlijden, had dat een enorme impact op de bandleden. Enkele wisselingen in de bezetting waren het resultaat.

Uiteindelijk kreeg de band er vier nieuwe muzikanten bij en pakte ze met veel enthousiasme de draad weer op. Een frisse kijk en andere inbreng gaf weer de nodige energie. Het nieuwe repertoire bestaat niet alleen uit de echte toppers van de sixties maar ook uit prachtige nummers van jaren zeventig en tachtig.

Kortom, de band maakt een brede muzikale reis door de gouden periode van de popmuziek. En ze zijn helemaal klaar om u op deze reis mee te nemen!

Komende voorstellingen

Hermes Ahmadi

U bevindt zich hier

vrijdag 9 december

>>

Good Company

Luistermuziek

zaterdag 10 december

>>

Presentatie PodiumPlus-wm

The Echo's, WansAgain, Avondpopkoor 50+

zondag 11 december

>>

See Sharp Bigband

Swing & Christmas vibes

zondag 18 december

>>

Sumayya Sheeba

Sumayya sings Adéle

zaterdag 14 januari

>>

Ravelin

Une belle histoire

zaterdag 21 januari

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.