Limburgs dialectmuziek
Reserveringen tot:23-09-2022 00:20
vrijdag 23 september
Aanvang:
20:00
Entree:
€ 15.00

Jack Vinders zingt al twintig jaar in het Limburgs dialect. Zijn eerste CD stamt uit 2000 en bevat juweeltjes als ‘Ummer zal iech van diech haode’ en ‘d’r Kloon’. Sinds die tijd heeft hij veel opgetreden door de provincie en het land. Maar speelde hij ook in België en Duitsland en werkte hij samen met het Metropool Orkest, de Marinierskapel en het LSO.
Jack werd vijf keer verkozen tot beste Limburgse zanger en zijn lied ‘D’r Kloon’ stond drie keer op nummer 1 in de Limburgse Top 100 aller tijden. In 2015 ontving hij de Veldeke Oeuvreprijs.
Zijn CD ‘Kristal’ met liedjes van Aznavour, Knef, Jürgens, maar ook eigen werk, is een nieuw hoogtepunt in zijn carrière.
Jack zingt vanuit het hart en weet mensen te raken met teksten en zijn interpretatie van chanson en lied. Laat deze bijzondere avond niet aan u voorbijgaan. Jack laat ons niet alleen genieten van zijn zang, maar we zien hem ook als cabaretier. 

Aantal

Komende voorstellingen

LEF

Something might happen

vrijdag 1 juli

>>

LEF

Something might happen

zaterdag 2 juli

>>

LEF

Something might happen

zondag 3 juli

>>

Muziekschool en Drumschool

Perform Day

zondag 10 juli

>>

Dance event

In full swing

zaterdag 10 september

>>

Sanseveria's

Terminale

vrijdag 16 september

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.