Meindert Muller/Wiebe de Vries
zaterdag 1 april
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 7.50

Een bank aan het Julianakanaal. Houzee de kleine eenden! Kom gerust kijken hoe geboren ‘hollenjers’ als Meindert Muller en Wiebe de Vries zich vanuit hun uitkijkpunt verlustigen. Oude mannetjes met een scherp oog en een gerede tong. Hoe ze zich verbazen over de wonderlijke wereld van de Westelijke Mijnstreek. Hun dierbaar Zuyderland. Over de Action ‘in het schootsveld van de duizendflats’. Over het geheim van de Norbertijnenstraat. Over de zilveren vijvers bij Ten Eysden. Over.., ja, waarover niet!

En wees niet bang voor een gedicht. Is zo voorbij. Liedjes duren langer en zijn er genoeg. Laat je verleiden tot een wandeling ‘op kanaalvoetjes’ naar Born. Er vaart een boot voorbij naar Rotterdam. Of Luik. Fiets mee naar het station, wacht met het kloppend hart op perron 3A. Kom gerust. Het bijt. 

Komende voorstellingen

Luisterlezing 'blind proeven'

Maurice Wiche’s luisterlezing

vrijdag 1 december

>>

Tesoro

Titia Brassé en Third house on the left

zaterdag 2 december

>>

Vibrant arm

Vibrant Arm

vrijdag 22 december

>>

Mama courage

Harold K, Dan Vanhoudt en Linda Koolen

vrijdag 5 januari

>>

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.