Into the guesthouse
zaterdag 18 maart
Aanvang:
20:30
Entree:
€ 4.00

De vier muziekvrienden van ‘Into the guesthouse’  overgieten bekende covers met een uniek 'into the guesthouse'-sausje. Die hier en daar voorzien zijn van een theatraal randje! Maar ze spelen ook een paar eigen nummers. Into the guesthouse gaat over het plezier van samen muziek maken. Daarom delen ze dit optreden ook met andere muzikanten. Wie dat zijn of hoe dit vorm krijgt, blijft nog een verassing. Theater Karroessel inspireert hen in ieder geval iets anders te doen. Join them into the guesthouse! 

Maurice Wackers (gitaar en zang), Marcel Teunissen (percussie), Roos Verhaegen (gitaar, dwarsfluit, mondharmonica en zang), Erica Baarends (basgitaar en zang)

Aantal

Komende voorstellingen

Adieë wa, ’t geet mich good

Lex Nelissen, Ivo Rosbeek en Lotgenoten

zaterdag 4 maart

>>

De kale zangeres

Toneelvereniging M'46

zondag 12 maart

>>

Into the guesthouse and friends

Into the guesthouse

zaterdag 18 maart

>>

Mijn streek te kijk

Meindert Muller/Wiebe de Vries

zaterdag 1 april

>>

Mijn streek te kijk

Meindert Muller/Wiebe de Vries

zondag 2 april

>>

Changing Colors

Nadine Maes en Annemie Sluijsmans

zaterdag 8 april

>>

10 september 2016

Nieuwe website Theater Karroessel

Met de nieuwe website van Theater Karroessel is ook het reserveringssysteem gewijzigd. U kunt nu alleen reserveren via deze website en niet meer telefonisch (voicemail). Uw reservering is pas definitief als de betaling is bijgeschreven op ons bankrekeningnummer.

logo small

Altijd op de hoogte zijn van onze voorstellingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij

 

Sponsor worden?

Theater Karroessel is een vrijwilligersorganisatie en kan altijd (financiële) steun gebruiken. Draagt u theater Karroessel een warm hart toe en wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@karroessel.nl. We maken dan met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.